Veelgestelde Vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan contact op met ons support team via: auroramode.nl@gmail.com

Bestelling en Levering

Onze producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier naar jou verzonden. Dankzij dit unieke bedrijfsmodel kunnen wij aanzienlijk besparen op opslag- en transportkosten, en daardoor kunnen wij onze producten tegen een lagere prijs aanbieden dan onze concurrenten, en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Gemiddelde levertijd 

Verwerkingstijd van bestellingen 1-3 dagen (ma-vr)

Levertijd 4-8 dagen (ma-vr)

De verzendkosten nemen wij voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd afgeleverd. Helaas kan het wel eens voorkomen dat een bestelling tijdens het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling controleren via de onderstaande link:

<LINK NAAR VOLG JE BESTELLING PAGINA>

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen. 

Onze excuses voor het ongemak.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst op aurora-mode, ontvang je automatisch een bestelbevestiging met daarin jouw bestelnummer.

Heb je deze bevestiging niet ontvangen?

 controleer dan je spambox of neem direct contact met ons op via de <contactpagina>.

Ruilen en Retourneren

Als je niet tevreden bent over je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in hun originele staat te verkeren en voorzien te zijn van labels en etiketten. Het product mag geen gebruikssporen vertonen.

Een retourzending dient altijd te worden voorzien van een Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Zodra wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening wordt gestort.

Ja, Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden.

Track & Trace

Op deze pagina <LINK NAAR VOLG JE BESTELLING PAGINA> kun je je e-mail adres en ordernummer invoeren om je pakketje te volgen.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Houd er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.