Retourbeleid – Aurora-mode Meteen naar de content

Gratis verzending

14 Dagen geld terug garantie

Winkelwagen

Retourbeleid

 Retourbeleid

Dit retourbeleid is geldig voor de landen: Nederland & België

Klik <Klik hier> voor het retourformulier

U heeft het recht om 14 dagen na ontvangst van uw bestelling terug te sturen.

De producten kunnen eenvoudig worden teruggestuurd.

De daadwerkelijke retourkosten zijn voor rekening van de klant en moeten aan de verzendpartij worden betaald. Dit geldt zowel in het geval van ontevredenheid over producten als bij ontvangst van een defect product.

Bij de meeste pakketten zitten de retourlabels in de doos, als dit niet het geval is, stuur ons dan een e-mail naar auroramode.nl@gmail.com en we sturen ze digitaal naar u toe. U kunt ze dan afdrukken en toevoegen aan het retourpakket.

Opmerking: alleen producten in NIEUWE* staat kunnen worden geretourneerd, we behouden ons het recht voor om een retourzending met gebruikssporen te weigeren. *Nieuw = Dit zijn ongeopende producten in hun originele verpakking en producten die nooit zijn gebruikt.

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geverifieerd, ontvangt u uw terugbetaling binnen 10 werkdagen via de betaalmethode die u heeft gebruikt bij het bestellen.

We voldoen aan alle relevante wetten met betrekking tot retouren en terugbetalingen.

We behouden ons het recht voor om ons retour- en terugbetalingsbeleid op elk moment te wijzigen om te voldoen aan de geldende wettelijke vereisten.

Bij aurora-mode streven altijd naar het behalen van de beste resultaten. Graag brengen wij u op de hoogte van ons retourbeleid bij aurora-mode. Bij ons heeft u de mogelijkheid om alle producten binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te retourneren. Op deze manier heeft u ruim de tijd om te beoordelen of het product aan uw verwachtingen voldoet. de terugbetaling van het  aankoopbedrag zal binnen 5 werkdagen na ontvangst van het retourpakket worden verwerkt. 

Echter, om onze producten tegen zeer lage prijzen te kunnen aanbieden, zijn wij genoodzaakt de retourkosten bij de klant in rekening te brengen. Dit houdt in dat de kosten voor het retourneren van een product voor uw rekening zijn. De kosten voor retourneren variëren gemiddeld tussen de €25 en €30 per product. We willen benadrukken dat onze producten worden verzonden vanuit onze fabrieken in China en Australië, en dat de retourkosten ook naar deze landen moeten worden betaald.

Wij hopen op uw begrip en staan altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen over uw bestelling of retourzending.

Met vriendelijke groet, 

Team aurora-mode

Contact met Klantenservice: Voordat u een artikel retourneert, verzoeken wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team is er om u te begeleiden bij het retourproces en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Klik dan hier om direct contact met ons op te nemen >>